Dr. Katona Andrea jelölt

Képviselőjelölt

Dr. Katona Andrea

Harminc éve élek ezen a környéken, ebből 15 éve Budakalászon. Itt van  az otthonom, nekem fontos ez a régió. Hosszú évekig oktattam egyetemeken, voltam az Országos Széchényi  Könyvtár főigazgatója, jelenleg vállalkozóként kamatoztatom a tudásomat. Aggódva látom, hogy nem abba az irányba haladunk, amire vágytunk, másfajta országot szeretnék

Európa közepén élünk, minden feltétel adott, hogy olyan országunk legyen,  ahol jó és érdemes élni, ahol otthon érezhetjük magunkat. Lehetnénk egy  gazdag, skandináv típusú ország, ahol természetes a tudás fontossága, a  környezet védelme, a korrekt tájékoztatás, a munka becsülete, a  megbízható és jól működő egészségügy, egymás megbecsülése, tisztelete,  ahogy az is, hogy a politikusok nem saját vagyonuk gyarapításáért, hanem az  ország és az itt élők javáért dolgoznak

Budapest agglomerációs körzetében a forgalom növekedése, az  infrastruktúra elavultsága, a tömegközlekedés fejlesztése mind  megoldandó feladat. Ezeket országos szinten is képviselni akarom! Fontosnak tartom, hogy az országban elsődleges legyen a  KÖZbiztonság, a JOGbiztonság és a LÉTbiztonság megteremtése és  fenntartása. Kell egy hatékony állatvédelmi törvény és egy hivatalos állatrendőrség  is, melyekért szintén küzdeni fogok. 

 

Ideje, hogy magunk döntsünk a jelenünkről és a jövőnkről, ne csak a  politikusok játékszerei legyünk. Meg kell teremteni a közvetlen civil  képviselet lehetőségét, hogy végre valódi rendszerváltás legyen!

Együtt sokat tehetünk! Ha egyetért velem, kérem, támogasson  szavazatával, hogy egy szolidárisabb, együttműködőbb, igazságosabb  országot hozzunk létre!

Műhely

Cikkek, sajtóközelmények, előadások.

Videók

Videóanyagok megtekintése.

Csatlakozz

Hírlevél feliratkozás, jelentkezés.

Támogass

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!