Barion Pixel

Impresszum

1. AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Az üzemeltető neve: Civil Bázis Egyesület

Egyesület elnöke: Horgas Péter, elnökhelyettesek: dr Katona Andrea és Kovács Erika

Az üzemeltető székhelye: 1068 Budapest, Benczúr utca 45.

Az üzemeltető postacíme: 1068 Budapest, Benczúr utca 45.

2. AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

E-mail: [email protected]

3. AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK HASZNÁLATA

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Civil Bázis Egyesület kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Támogatás, adományozás az oldalon:

Az online bankkártyás adományozások a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.

A bankkártya adatok egyesületünkhöz nem jutnak el.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”

Szerzői és egyéb jogok

A Civil Bázis Egyesület tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • A Civil Bázis Egyesület weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Civil Bázis Egyesület jogosult.
  • A Civil Bázis Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Civil Bázis Egyesület azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A Civil Bázis Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Civil Bázis Egyesület nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Civil Bázis Egyesület kifejezetten kizárja.
  • A Civil Bázis Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Egyesület weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Egyéb dokumentumok: