Kovács Erika jelölt

Képviselőjelölt

Kovács Erika

Középiskolai tanár vagyok, így legfőbb célom, hogy minden gyerek  ugyanolyan eséllyel kezdhesse az életét. Aggaszt a társadalom megosztottsága, rossz hangulata. Ne legyen különbség az országrészek, települések között, amikor munka lehetőségről, lakhatásról, boldogulásról van szó! A választókerületünk számára kiemelten fontos az infrastruktúra, főként  a közlekedés fejlesztése. 

Fő céljaim: 

∙ Nem kell a Budapest-Belgrád vasútvonal beruházása a hatalmas  hitelterhekkel, helyette legyen a Kelebia-Budapest vonal  gyorsabb, kényelmesebb! 

Legyen jó minőségű közúthálózat, amellyel elérhető az M5-ös autópálya! 

∙ A fentiek megvalósulásával sokkal több céget, beruházót kell a  megye ezen területeire vonzani. 

Az őstermelők, egyéni és kisvállalkozások tervezhetően  működhessenek, fejlődhessenek. Az eddig közmunkában  vagy napszámban dolgozók számára nyíljon lehetőség  bejelentett, állandó munkahelyre! 

Épüljenek bérlakások! 

Legyenek színvonalas bentlakásos intézmények, otthonok azok számára, akik nem tudják magukat ellátni és nincs, aki  megfelelően gondoskodjon róluk! 

Az itt tanuló diákoknak diplomásként is legyen vonzó  letelepedési célpont a régió!

Az állampolgár joggal várja el, hogy a munkája, adója alapján  egyenrangú félként tekintsen rá a mindenkori államvezetés.  Képviselőként ezeket akarom elérni, kiállok azokért is, akik helyzetük,  képességeik miatt nem tudnak önmagukért kiállni.

Műhely

Cikkek, sajtóközelmények, előadások.

Videók

Videóanyagok megtekintése.

Csatlakozz

Hírlevél feliratkozás, jelentkezés.

Támogass

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!