Németh Eszter jelölt

Képviselőjelölt

Németh Eszter

Testnevelő-gyógytestnevelő-úszóedző végzettségem van.  Tanítottam a fővárosban és faluban is, megtapasztalva ezzel a  közalkalmazotti lét nehézségeit és előnyeit.  A gyermekek testi-lelki nevelését, mindennapos mozgását fontosnak  tartom, viszont azt a fajta centralizációt, ami a mostani állami oktatásban  jelen van, ellenzem. Szakmai egyeztetésen alapuló reformokat  szeretnék a közoktatásban is. 

A civil aktivizmus, önkénteskedés több éve része az életemnek. Elérkezettnek látom az időt, hogy politikai színtérre lépjek és  képviseljem ezt a körzetet. Szabadelvű értékeket vallok, fontos számomra a szólás- és valódi  vallásszabadság, a jogállami feltételek, a kiegyensúlyozott  médiaviszonyok, az egyenlő bánásmód és a népképviselet elve. 

Győrben nőttem fel, a környező falvakban él a családom apai ága. Ezért  is indulok itt. Dinamikusan fejlődik a térség, számos fejlesztés valósult meg az elmúlt  időszakban. Ezt továbbra is folytatni kell, átláthatóan és az itt élők  érdekeinek megfelelően. Ezért rengeteg helyi konzultációra, jelenlétre  készülök. 

A politikusi pálya számomra szolgálat, nem hatalomgyakorlás.  Szeretném visszahozni a térség régi hírnevét, hiszen valamennyien a  botrányoktól mentes, egységes, egymást tisztelő társadalomban szeretnénk élni. Ezt csak együtt tudjuk megvalósítani. 

Ehhez kérem a segítségüket, támogatásukat!

Műhely

Cikkek, sajtóközelmények, előadások.

Videók

Videóanyagok megtekintése.

Csatlakozz

Hírlevél feliratkozás, jelentkezés.

Támogass

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!