Szalai Kriszta jelölt

Képviselőjelölt

Szalai Kriszta

Színművész vagyok. Magánemberként, családanyaként is aggaszt a  társadalom megosztottsága, a magyar emberek lelki állapota. 

Képviseletre készülök, szolgálatra, nem a választók fölé helyezett  pozícióra. Azért indulok, mert nemcsak kormányváltás, hanem valódi  rendszerváltás kell! Ébredjünk! A megélhetési politikusok szétrabolták az országot. A Parlamentben valódi képviselet és szakértői kormány kell! Fontos,  hogy a szavazógomb ítélete a nép érdekeit tükrözze! 

Ebben a térségben tetterős vezetés lett, de adjunk erőt országosan is! 

Alkotóként 1990-ben a III. kerületben, az Óbudai Társaskörben hoztam  létre az akkor még forradalminak számító első független társulatot. A II. és III. kerületi nyitott iskoláinkban 2008-ban szerveztem meg a  sérültek elfogadásának programját, a Kapcsoldát, melynek bázisa e két  kerület. Országosan 106 iskola vesz részt a programban. 

A hajléktalanok segítése folyamatos feladatom ebben a térségben is. Célom a közösségépítés, az egymásra figyelés segítése. Ezért indítottam  el a II. kerületben a Csodatükör Civil-díjat. 

A Parlamentnek az emberek életét segítő, gyógyító helynek kell lennie! 

Kérem, ha Ön is egyetért a fentiekkel, támogasson szavazatával, hogy  egy szolidáris, együttműködő, igazságos országot hozzunk létre!

Műhely

Cikkek, sajtóközelmények, előadások.

Videók

Videóanyagok megtekintése.

Csatlakozz

Hírlevél feliratkozás, jelentkezés.

Támogass

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!