Képviselőjelöltjeink

Budapest 4. OEVK

“Színművész vagyok. Magánemberként, családanyaként is aggaszt a társadalom megosztottsága, a magyar emberek lelki állapota. Képviseletre készülök, szolgálatra, nem a választók fölé helyezett pozícióra.”

Borosod-Abaúj-Zemplén 6. OEVK

Jól ismerem a térség alapvető, napi problémáit, a társadalmi különbségeket, a sürgető feladatokat, az értékválságot. A korrektséget, mások tiszteletét és a tisztességes életet tartom szem előtt. Tiszta politikát akarok.

Pest 3. OEVK

Fontosnak tartom, hogy az országban elsődleges legyen a KÖZbiztonság, a JOGbiztonság és a LÉTbiztonság megteremtése és fenntartása. Kell egy hatékony állatvédelmi törvény és egy hivatalos állatrendőrség is, melyekért szintén küzdeni fogok.”

Győr-Moson-Sopron 2. OEVK

Szabadelvű értékeket vallok, fontos számomra a szólás- és valódi vallásszabadság, a jogállami feltételek, a kiegyensúlyozott médiaviszonyok, az egyenlő bánásmód és a népképviselet elve. A politikusi pálya számomra szolgálat, nem hatalomgyakorlás. “

Bács-Kiskun 5. OEVK

Aggaszt a társadalom megosztottsága, rossz hangulata. Ne legyen különbség az országrészek, települések között, amikor munka lehetőségről, lakhatásról, boldogulásról van szó! Képviselőként ezeket akarom elérni, kiállok azokért is, akik helyzetük, képességeik miatt nem tudnak önmagukért kiállni.”

Borsod-Abaúj-Zemplén 1. OEVK

“Az ország kettészakadt, a támogatott, gazdag településen élők lehetőségei messze meghaladják a mi leszakadó térségünkben élőkét. Intézkedési tervet készítünk – a térség képviselőivel összefogva – e különbségek mielőbbi csökkentésére, felszámolására.

Veszprém 1. OEVK

Jól ismerem a választókerületet és érdemi módon fogom tudni képviselni
az itt élő embereket. Nem a pártérdekek, hanem az emberi sorsok
érdekelnek. A közjó megteremtése.”